Szolgáltatásaim

  • Home
  • /Szolgáltatásaim

Hogyan néz ki egy esküvői fotózás?

Itt mindent megtudhatsz, ha mégsem, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Hogyan is épül fel egy esküvői fotózás nálam? A következő oldalakon megtudhatod. Elmagyarázom mi a különbség a jegyesfotózás (divatosabb nevén e-session) és a kreatív fotózás között, ami ugye a beállított esküvői fotókat jelenti. Beszélek az első pillantás fotózásáról, az esküvői szertartások fotózásáról, buliról, lagziról, és azt is megmutatom, mit jelent az ún. Same-day-edit Slideshow, amit minden párnak kínálok. A végén megtalálod a csomagajánlataimat is, amit ezen “esküvőfotózási kiskáté” elolvasása után már rutinosan fogsz tudni átfutni.

Ne habozz felvenni velem a kapcsolatot, ha bármi kérdésed van!

Ja és mielőtt belekezdenénk: ne halogass! Nem csak városi legenda, hogy a jobb esküvői fotósok hamar elkelnek. Nem ritka, hogy a legnépszerűbb időpontokat (pl. augusztusi hétvégék), már egy évvel előre lefoglalják, így a májusban érkező érdeklődőknek sajnos már nem sok esélyük marad. Ez nem csak rám vonatkozik, hanem a legtöbb az átlagosnál jobb esküvői fotósra, mitöbb a jó ceremóniamesterre és a jó zenekarra. Legalább egy fél évvel az esküvő előtt foglald le ezeket a szolgáltatókat, de a legjobb, ha közel egy évvel az esküvő előtt teszed! Igen, ez olyan mint a jó bölcsi, ahol már lassan ott tartunk, hogy a gyereket születése előtt kell beíratni, ha azt akarjuk, hogy 2-3 évesen legyen helye.
Jegyesfotózás

Jegyesfotózás

Készülődés

Készülődés

Első pillantás

Első pillantás

Kreatív fotózás

Kreatív fotózás

Szertartások

Szertartások

Vacsora, lagzi

Vacsora, lagzi

Talán érdekelnek a számok…ha már azzal foglalkozik ez az oldal, hogy hogyan épül fel egy esküvői fotózás. Elmondom ezeket is. Egy-egy esküvőről a rendelkezésre állási időtől és az esküvői események számától és változatosságától függően 500-800db képet adok le a párnak DVD-n vagy pendrive-on, illetve jelszavas webgalériában. 500 darab alá sosem megyek, de 800 darab fölé sem.

Leadott képek száma (arányaiban)

Készülődés
Kreatív (beállított) fotózás
Szertartások köszöntők gratulációk
Buli és lagzifotók

Átlagos időtartamok egy 14 órás rendelkezésre állás esetén

Készülődés fotózása

Kreatív fotózás

Szertartások fotózása

Vacsora és buli fotózása

Az elkészült képekből a kreatív fotókat színbeállítom és retusálom, a képanyag többi része csak szín- és tónusbeállítást kap az utómunka során. Színes és fekete-fehér képeket vegyesen adok le, hacsak nem a pár előzetesen másképp nem kéri. A vállalási határidő 3 hét, vagyis ennyi időt kérek maximum, hogy a képeket leválogassam, utómunkázzam és átadjam nektek adathordozón és webgalériában. Ha fotókönyvet is kértek, annak elkészítése további időbe telhet.

További információért görgess feljebb, és kattints a buborékképekre (Jegyesfotózás, Készülődés stb.)!